top of page

wo 08 mrt

|

Nyenrode Business Universiteit

Advanced IT: SWARM de Organisatie van de Toekomst

De "Digital Wave" veroorzaakt enorme veranderingen in onze maatschappij. Maar wat betekent voor onze organisaties? Kunnen we nog wel verder met de verouderde modellen van het industriële tijdperk?

Advanced IT: SWARM de Organisatie van de Toekomst
Advanced IT: SWARM de Organisatie van de Toekomst

Time & Location

08 mrt 2023, 14:00 – 15:00

Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25, 3621 BG Breukelen, Netherlands

About the Event

Nieuwe route naar de Organisatie van de Toekomst

Onze maatschappij verandert in een razend tempo. Deze veranderingen zijn nagenoeg volledig toe te schrijven aan de ontwikkelingen in technologie en velen van ons hebben grote moeite om dit bij te houden. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de manier waarop wij geconditioneerd zijn om te denken over, ons te gedragen in en structuur te geven aan onze organisaties. Hierdoor ontstaat een zogenaamde aanpassingskloof die veel problemen veroorzaakt. De alsmaar toenemende regeldruk is een duidelijk teken dat het hiërarchisch gestructureerde organisatiemodel niet langer voldoet.

Om de kansen van de toekomst te benutten zullen organisaties hun aanpassingsvermogen aanzienlijk moeten verbeteren. De oplossing ligt in het creëren van een zelf organiserend en laag hiërarchisch collectief, waarin verbinding, innovatie en aanpassing leiden tot een nieuwe impuls voor de waardering van de organisatie door al haar stakeholders. Een organisatie waarin mensen geïnspireerd en vrij kunnen zijn en hun energie en talenten optimaal kunnen inzetten voor wat hen motiveert.

Succesvolle organisaties van de toekomst zijn niet ‘built-to-last’, maar ‘built-to-adapt’.

Share This Event

bottom of page