top of page

di 18 okt

|

LWV Business College

Een nieuwe route naar de organisatie van de toekomst: SWARM organisation

Schrijf je in voor de Masterclass SWARM Organisation op 18 Oktober en ontmoet Evert Bleijenberg in levende lijve. In deze ca. 2,5 durende Masterclass en mini workshop deelt Evert zijn inspirerende inzichten temidden van business leaders uit Limburg. Schrijf je in via businesscollege@lwv.nl

Registration is closed
See other events
Een nieuwe route naar de organisatie van de toekomst: SWARM organisation
Een nieuwe route naar de organisatie van de toekomst: SWARM organisation

Time & Location

18 okt 2022, 15:00 – 17:30

LWV Business College, Godsweerdersingel 77, 6041 GK Roermond, Netherlands

About the Event

Onze maatschappij verandert in een razend tempo. Deze veranderingen zijn nagenoeg volledig toe te schrijven aan de ontwikkelingen in technologie en velen van ons hebben grote moeite om dit bij te houden. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de manier waarop wij geconditioneerd zijn om te denken over, ons te gedragen in en structuur te geven aan onze organisaties. Hierdoor ontstaat een zogenaamde aanpassingskloof die veel problemen veroorzaakt. De alsmaar toenemende regeldruk is een duidelijk teken dat het hiërarchisch gestructureerde organisatiemodel niet langer voldoet.

Om de kansen van de toekomst te benutten zullen organisaties hun aanpassingsvermogen aanzienlijk moeten verbeteren. De oplossing ligt in het creëren van een zelf organiserend en laag hiërarchisch collectief, waarin verbinding, innovatie en aanpassing leiden tot een nieuwe impuls voor de waardering van de organisatie door al haar stakeholders. Een organisatie waarin mensen geïnspireerd en vrij kunnen zijn en hun energie en talenten optimaal kunnen inzetten voor wat hen motiveert.

Succesvolle organisaties van de toekomst zijn niet ‘built-to-last’, maar ‘built-to-adapt’.

Share This Event

bottom of page